Сам дурачОкдурочек
так , може я неправильно зрозумів , запитаю на вашій мові : Я правильно понял , Вы полагаете , что позывной US-K-126 к радиолюбителям никакого отношения не имеет ???я то знаю что ник US-K-126 это не позывной
По перше , ніхто Вас не заставляв брати , по друге я фотографував саме те той приймач , який продавав, а якщо він Вас не влаштовував то потрібно було відмовитись , вам це ж вже не вперше(відмовлятись від покупки). ну я шкодую, що продав Вам такий радіоприймач да ще й за таку низьку ціну.но приемник был как из под трактора или ты его напильником пилил на фото он намного лучше выглядел там и 100 гриве нужно было просить скидку
ну ну , равноценный. правда разница в частоте процесора почти в 2 раза, один cpu выдает 240mhz а другой 400 mhz.+ вид излучения 802,11n , ну и как всегда картинка подтверждение.и на то время это был рано ценный по цене обмен
Вот именно , немного ... по другому чуть-чуть !и в радио любительстве я немного понимаю!
дешевше чи не дешевше .... це вирішать самі покупці.и в любом случай у меня дешевле чем на Украине и они не найдут такой трансивер тем более чем такой заказывать с Китая такой же трансивер !
киньте МОЮ цитату ... точніш процитуйте мене де я казав що беру свій трансивер в поля !!! а якщо не зможете то неговоріть того чого не булои хвастается что имеешь айком и берёшь в поля
можливо ви б його продавали б за таку ціну .. я придбав по іншій ціні(дешевше)держит дома и с трансиверов за 2500 уе
напевне ви чули, автомобілі теж є різні , джипи , кросовери , мінівени , кабріолети , малютки малолітражки , так само в радіоаматорстві , є різні радіоаматори , в тобу числі любителі QRP.а чеш тогда такая фирма Yaesu делает мильными тиражами FT-817
А ТВОЕ ПОГОНЯЛО US-K-126 НА позывной что то не тянет!
и цена трансиверы определятся не радио любителями а маркетологами производителей в Китае
ну взагалі то ви мені в лічку місяць писали ...з пропозицією купити ... але дешевше .. а якщо не дешевше , то щоб я переслав за свій рахунок я відповів що почекаю поки ви підсобираєте... оказалось ви за це мені мінус втулили на барахолці. і коли я (незнаючи про це) приніс його то не вгаварював Вас , зовсім не вгаварював !!! тільки Ви пропонували обмін .. не пішло то почали торгуваться.а насчет того приемника то на фото сцарапаны были намного менее видны и я уже сжалился над тобой что сам принес несчастный и уговаривал его купить
ну я вже писав раніше ... ви купили його в мене за 300 грн, оказується сотню наварили , ну як жеж без цього , шоб хоч чуточку но наварить.и кстати через месяц продал его еле ели за те-же 400 гривен!
так что вот кто барыга то это ты точно !
В мене радіоприймач працював до останнього дня , все працювало добре , нічого не западало.а якщо так , потрібно було написать , я б його відкупив би.и там и ручка вал кодер на соплях держалась отвалилась и вообще приемник был убитый и еще в нем одна кнопка в нем за падала но уже взял и не стал званить тогда претензий выставлять
Ви со своєю малюткою багато ходили в ліс ? чекаю фотозвіттолько не понятно зачем было тут панты гонять что большой трансивер если ты сам в лес не берешь
странно что на фото в хлам шее не разбит трансивер твой
Ви на глаз вагу можете опреділить? якщо чесно незнав скільки він важить.в гуглі не гуглив , на відміну від Васвидно все же что он тяжёлый
Ви знаєте що серед радіолюбителів є різні категорії - одніDX- мени , одні укавісти (от в нашій області є люди які на укв бувають частіше ніж в кв) , а є любителі експедицій. я не можу сказати що я любитель експедицій, от і все . Бачу Ви немаєте до чого вчепитись , спочатку до трансівера діло мали , типу я його немаю , як получили фото , то до позивного діло маєте ... фото отримали , шо далі, до чого ще притензії будуть ? ЯКби я написав просто Icom, kenwwod чи motorola то речення було б не повним , і небула б повна картина , тому й дописав модель трансівера.то я так понял что и сам в поля аналогичные большие грабы сам не таскаешь
ну ну , розбираэтесь , радіоматори читаючи це проржались вже напевне. якби розбирались то як мінімум не писалиб фрази " А ТВОЕ ПОГОНЯЛО US-K-126 НА позывной что то не тянет!"и показать что типа крутой знаток и это смешно однако ! и по ходу в радио я разбираюсь лучше чем ты !
и насчет этого фото то есть идиоты что ставят огромный трансивер в машину что и седеть в ней почти места нет- но это уже ихние дело
но только мой китаец стоит в три раза дешевле чем новый айком в магазине!
тогда я вижу почему у тебя была причина суда написать
а в германий тамошние радио любители берут в основном только все новое с магазинов !
уже не дает права обвинять меня в каком-то борыжнецтве !
очень ценно мнение барыги который на торге ровенском на спекулировал аж на icom 756 pro III
Вернуться в Антенное хозяйство
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1