Звернення до радіоаматорів

Дорогі наші друзі радіоаматори,
   
      Від себе особисто, і від імені колективу радіоаматорів  радіотехнічного клубу „Політехнік“ UT7UZA — Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» звертаємось за допомогою до вас дорогі друзі з нашої великої багатотисячної радіоаматорської сім’ї!  
    У 2017 році Ваші, і Ваших друзів та знайомих діти і внуки будуть вступати на навчання до Вищих навчальних закладів України. Будемо вдячні Вам за надану нам агітаційну допомогу і профорієнтацію в школах, ліцеях, гімназіях, серед випускників технікумів і коледжів (молодші спеціалісти), в проведенні бесід з випускниками та їх батьками, та направлення їх адресно до нас на бюджетне (безкоштовне) навчання в Інститут енергозбереження та енергоменеджменту (ІЕЕ) – КПІ імені Ігоря Сікорського".
      В нашому інституті є багато сучасних прекрасних спеціальностей з: енергозбереження, електропостачання та енергоменеджменту; екології; гірничої справи; автоматизації та електромеханічного обладнання підприємств; теплотехніки та ресурсозбереження.
   КПІ ім. Ігоря Сікорського забезпечує: безкоштовне навчання, проживання в гуртожитку протягом усього навчання; отримання звання офіцера (наявність військової кафедри); працевлаштування на підприємствах і організаціях України. Ми надамо всіляку допомогу і підтримку Вашим дітям і онукам.
   
     Для мене і нашого колективу де я працюю, буде особливо важлива і неоцінена Ваша допомога для моєї кафедри — інженерної екології, яка запрошує випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів і коледжів (молодших спеціалістів) для навчання у нас за спеціальністю «101 Екологія»,  спеціалізація: інженерна екологія та ресурсозбереження.
  Необхідними сертифікатами ЗНО для спеціальності «101 Екологія», є: українська мова; математика; хімія ( або географія).
    Звертаємо особливу увагу випускників технікумів та коледжів для яких виділені спеціальні місця на бюджетну (безкоштовну) форму навчання.    
    Більше про кафедру інженерної екології, спеціальність, умови вступу , студентське життя ви можете дізнатися на сайті: www.ecology.kpi.ua ( http://www.ecology.kpi.ua )  та  подивившись відео зняте нашими студентами спеціально для вас: https://www.youtube.com/watch?v=Y1IWFBdHpQ0 ( https://www.youtube.com/watch?v=Y1IWFBdHpQ0 ),
    Ми будемо дуже раді нашому новому радіоаматорському поповненню, яке після вступу до КПІ продовжить свої радіоуніверсітети в нашому знаменитому клубі UT7UZA ! До речі, наш радіоклуб UT7UZA знаходиться в навчальному корпусі 22 нашого інституту, де Ви і будете навчатися з обраної спеціальності.!
    Дуже сподіваємося на Вашу допомогу наші дорогі друзі!  За довідками та консультаціями звертайтеся до нас по емейл: ux0un@ukr.net   та за   тел. 050-380-95-78
  Будемо завжди раді зустрітися з Вами у зручний для Вас час за адресою:
  м Київ, вул.Борщагівська 115, корпус 22, каф. ІЕ   та в нашому клубі UT7UZA !
     
  З повагою, Микола Іванович Сергієнко, UXØUN,
  керівник радіоклубу «Політехнік» UT7UZA,
  КПІ ім. Ігоря Сікорського, м. Київ



Огигинал новости «Звернення до радіоаматорів»   -
«Радіоаматор Рівненщини»   -