Самовільне встановлення супутникових тарілок та інших засобів телекомунікації

Згідно з доповненням до статті 150 (1) Кодексу України про адміністративні правопорушення, самовільне встановлення на об’єктах житлового фонду технічних засобів телекомунікації карається штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 8,5 тис. грн до 17 тис. грн). Вот так (бухгалтерский учет ( http://alkino.com.ua/index.php?id=15527&show=57370 ))
Народні депутати Дмитро Добкін і Валерій Писаренко пропонують штрафувати за самовільне встановлення супутникових тарілок та інших засобів телекомунікації на житлових будинках на суму до 17 тис. грн.
Про це йдеться в законопроекті № 3545 «Про внесення змін до деяких законів України щодо розташування на об’єктах житлового фонду технічних
засобів телекомунікації» від 5 листопада, текст якого розміщено на сайті Верховної Ради України.
Законопроект пропонує внести доповнення до закону України «Про телекомунікації», згідно з якими установка засобів телекомунікації на житлових об’єктах здійснюється на підставі договору,
укладеного між провайдером телекомунікацій і власником об’єкта житлового фонду.
Самовільне встановлення технічних засобів телекомунікацій на об’єктах житлового
фонду забороняється.

За матеріалами: Zn.ua ( http://zn.ua/UKRAINE/deputaty-predlozhili-zapretit-samovolnuyu-ustanovku-sputnikovyh-tarelok-na-zhilyh-domah-132339_.html )



Огигинал новости «Самовільне встановлення супутникових тарілок та інших засобів телекомунікації»   -
«Радіоаматор Рівненщини»   -