Рух автотранспорту по вулиці Соборній

Прийнято розпорядження про відновлення обмеження руху на вулиці Соборній

  У зв’язку із завершенням капітальних ремонтів залізничних шляхопроводів на вулицях Млинівській та Князя Володимира та враховуючи численні звернення водіїв маршрутних автобусів і тролейбусів, а також пасажирів, у відповідності до ЗУ «Про дорожній рух», «Про місцеве самоврядування в Українi» було прийнято розпорядження міського голови «Про відновлення обмеження руху транспортних засобів на ділянці вулиці Соборній» від 12.01.2012   № 23-р.

  Згідно з відповідним розпорядженням начальнику управління житлово-комунального господарства І.Гемі до 16.01.2012 року доручено відновити на ділянці вулиці Соборної від вулиці Княгині Ольги до вулиці Дубенської заборонні знаки 3.1. на перехрестях з вулицею Соборною та забезпечити встановлення додаткових дорожніх знаків на вказаній ділянці вулиці за пропозицією міської ДАІ. Начальнику відділення ДАІ м. Рівного В.Денщинському забезпечити організацію дорожнього руху на вулиці Соборній відповідно до вимог правил дорожнього руху.

http://www.city-adm.rv.ua/RivnePortal/ukr/news/2012/2012_01_12_01.aspx ( http://www.city-adm.rv.ua/RivnePortal/ukr/news/2012/2012_01_12_01.aspx )



Огигинал новости «Рух автотранспорту по вулиці Соборній»   -
«Радіоаматор Рівненщини»   -